Мінському процесу скоро кінець: Кучма прокоментував призначення "виборів" у "ЛДНР"

Для Києва та Москви дуже важливо, щоб саме противник першим порушив умови дуже незручного для всіх договору. Схоже, Україна переграє у ці "глядєлки" недонадімперію.

Леонід Кучма. Фото: 24СМИ.

Призначені на листопад "вибори" в т.зв. "ДНР" і "ЛНР" можуть нашкодити переговорному процесу в Мінську щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Про це заявив другий президент України, представник нашої країни в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма, передають Патріоти України.

Він сподівається, що дане рішення бойовиків буде скасовано. "Це рішення повністю суперечить Мінським угодам. Це дуже серйозний крок, який може поставити хрест на Мінському процесі. Ця постанова не в інтересах України, не в інтересах Росії, не в інтересах тих, хто бере участь в Мінському процесі. Є ще час, як швидко прийняли, так швидко можна і скасувати його", - заявив Кучма.
Екс-президент упевнений, що за цим рішення стоїть Москва, так як без її схвалення такого рішення бойовики не прийняли б.
Джерело: Сегодня

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...