"Мінус один": Скандальний друзяка Путіна вийшов із ПАРЄ

Педро Аграмунт після своєї відставки вийшов зі складу організації.

Педро Аграмунт. Фото: РБК.

Колишній президент Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунт після своєї відставки вийшов зі складу організації. Про це в Facebook повідомив віце-президент ПАРЄ Володимир Ар'єв, передають Патріоти України.

"Колишній проросійський президент ПАРЄ Педро Аграмунт взагалі вийшов з ПАРЄ після введення проти нього десятирічних санкцій за суттєві порушення Кодексу поведінки. Мінус один", - написав він. Варто зазначити, що це повідомлення не залишило байдужими користувачів мережі.

"Неможливо-неможливо". Борітеся - поборете. Спасибі", "Респект нашій делегації", "Гарний початок", "Це і є справжній остракізм, який дуже необхідний для захисту демократії", - пишуть вони в коментарях.


Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...