Місія (не)здійсненна: У Росії затримали "агента", який "ліквідував" Дрьомова

ФСБ повідомила про затримання "агента СБУ", нібито причетного до вбивства одного з ватажків терористів в "ЛНР".

"Ліквідований" Дрьомов. Фото obozrevatel.com

Артема Шестакова, який працював перекладачем в ОБСЄ на Луганщині, затримала російська ФСБ, назвавши його "агентом СБУ". Його звинувачують у збиранні військової інформації для української сторони та в причетності до вбивства одного з терористів "ЛНР" П. Дрьомва, повідомляють Патріоти України.

Також Центр громадських зв'язків ФСБ інформує, що А. Шестакова завербували в Києві під псевдонімом "Сварог". За даними ФСБ, діяльність "агента" полягала у збиранні відомостей про маршрути пересування, номери телефонів оточення екс-командира "ЛНР". Оскільки А. Шестаков не нашкодив безпосередньо Росії, йому дозволили повернутися на територію України.

Тим часом, представники СММ ОБСЄ частково підтвердили, що один із працівників був поза зоною досяжності протягом певного часу на період відпустки.

У Польщі "злякалися" депортації українських чоловіків - Forbes дізнався причини

неділя, 12 травень 2024, 10:50

Польща взяла на себе зобов'язання допомогти Україні у репатріації чоловіків, які є військовозобов’язаними, після прийняття нового закону про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня. Однак крім етичних розглядів, цей крок може мати серйозний вплив н...

"По ворогу активно працюють": Бутусов розкрив нову тактику окупантів на Харківщині

неділя, 12 травень 2024, 10:44

Просування російських військ у Харківській області зупинено на рубежах 2-5 км від кордону, водночас оборона розгорнута й ефективно працює по ворогу, розповів військовий журналіст Юрій Бутусов. . "До теперішнього моменту російські атаки відбиті. На одн...