Міська рада висловила недовіру меру Торецька, якого звинувачують у сепаратизмі

Володимир Слєпцов підозрюється у проведенні незаконного референдуму

Міська рада висловила недовіру Слєпцову. Фото: from-ua.com

За висловлення недовіри меру Торецька Володимиру Слєпцову проголосували 24 із 30 депутатів міської ради. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новости Донбасса".

Торецька міська рада висловила недовіру меру, якого звинувачують у сепаратизмі. Першого заступника мера, Валентину Старущенко, зняли з посади. Виконуючим обов'язки мера став секретар міської ради Юрій Євсіков.

Прокуратура Донецької області вручила Слєпцову підозру про участь у терористичній організації та замах на територіальну цілісність України ще 17 серпня. 18 серпня він був заарештований судом на два місяці.

Мера підозрюють у організації та проведенні на території міста незаконного референдума про державну незалежність "ДНР". Референдум в окупованих районах пройшов у 2014 році.


Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...