Токсично: Навряд чи тепер хтось в ПАРЄ захоче мати справу з РФ, - Володимир Ар'єв

Регламентний комітет ПАРЄ займеться розробкою процедури відкликання з посади президента ПАРЄ.

Педро Аграмунт. Фото: AzerNews.

Парламентська Асамблея Ради Європи після скандалу через візит до Сирії позбавила президента Педро Аграмунта права представляти Асамблею. Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава української делегації Володимир Ар'єв, передають Патріоти України.

"Президент ПАРЄ Аграмунт не написав заяву про відставку, не з'явився на Бюро і, відповідно, не зробив жодної заяви, обіцяної раніше. Бюро Асамблеї щойно абсолютною більшістю голосів висловило йому недовіру і відмовило в дозволі здійснювати візити, робити заяви і та проводити іншу активність від імені ПАРЄ", - написав Ар'єв.

"ПАРЄ не має процедури відкликання президента з посади взагалі. За 50 років не було потреби. Тепер регламентний комітет має розробити цю процедуру. Я не думаю, що тепер хтось тут захоче мати справи з РФ взагалі. Токсично", - додав голова української делегації.

Ще один фронт російсько-української війни: Буданов визнав, що ГУР воює в Африці - ЗМІ

четвер, 18 квітень 2024, 8:15

Частина бійців ГУР може воювати в Африці проти найманців ПВК Вагнер. Про це у середу, 17 квітня, повідомляє Washington Post з посиланням на керівника української розвідки Кирила Буданова. . "Ми проводимо такі операції, спрямовані на зниження російськ...

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...