Міський голова Миколаєва втік від поліції через балкон свого кабінету (фото)

Наразі Олександр Сенкевич переховується від поліцейських Департаменту захисту економіки Нацполіції України, які прийшли вручити йому протокол про адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією, в кабінеті губернатора Савченка.

Відповідальний мер Миколаєва Олександр Сенкевич. Фото: НикВести.Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич, якому сьогодні, 14 червня, мали вручити протокол про адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією, утік від поліції і журналістів через балкон. Про це розповіли співробітники міськвиконкому, пишуть Патріоти України із посиланням на "НикВести",

Сьогодні вранці з Києва до Миколаєва прибула група з 5 співробітників Департаменту захисту економіки Національної поліції України. Однак у приймальні міського голови їм повідомили, що Олександр Сенкевич зможе з ними зустрітися тільки о 16:00.
Як стало відомо, щоб уникнути зустрічі з правоохоронцями, мер Миколаєва переліз через вікно зі свого кабінету на балкон лівого крила мерії Миколаєва, таким чином опинившись у кабінеті, де зараз міститься Департамент енергетики, енергозбереження та впровадження інноваційних технологій, після чого покинув будівлю Миколаївської міської ради.
Зауважимо, що в цей же час біля лівого крила мерії був помічений автомобіль охорони голови облдержадміністрації Олексія Савченка, куди і міг сісти Олександр Сенкевич.
За інформацією джерела "НикВести" в Миколаївській облдержадміністрації, станом на 13:00 мер Миколаєва Олександр Сенкевич перебуває в кабінеті голови ОДА Олексія Савченка.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...