Москва атакує не тільки через Донбас: Аналітик про ще три ударних напрямки на Україну

Україна цілком здатна блокувати атаки бойовиків з окупованих районів, поки Москва не наважиться підтримати їх вогнем авіації.

Крім Донбасу, Україні варто побоюватися погроз ще з трьох сторін. Фото: obozrevatel.com.

Києву необхідно блокувати чотири напрямки, якими йде потенційна військова загроза Україні, і Донбас - лише один з них. Таку думку висловив військовий експерт, директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Позиція української сторони полягає в тому, щоб максимально заблокувати всі можливі напрямки, звідки може йти військова загроза: ОРДЛО (окремі райони Донецької і Луганської областей, окуповані бойовиками і Росією, - ред.), Кримський, придністровський і білоруський напрямки. Це потенційні загрози», - підкреслив експерт.

За його словами, Україна цілком здатна блокувати атаки бойовиків з окупованих районів, поки Москва не наважиться підтримати їх вогнем авіації, і навіть в цьому випадку на першому етапі система протиповітряної оборони України буде здатна впоратися з військово-повітряними силами Росії.

Була задумана як ядерна ракета: У Defence Express розповіли, для яких атак насправді створена "Циркон"

четвер, 2 травень 2024, 18:57

Російська ракета "Циркон", найімовірніше, не є протикорабельною, як про це заявляв Путін, а насправді вона створювалася як ядерна ракета середньої дальності для запуску із землі. Таке припущення озвучили аналітики Defence Express, передають Патріоти Ук...

"Бавовна" на військовому аеродрому РФ в Джанкої: У мережі показали супутникові знімки наслідків ударів

четвер, 2 травень 2024, 18:44

У ході нічної атаки 30 квітня по території аеродрому окупантів у Джанкої було знищено російську техніку ППО, про що свідчать відповідні супутникові знімки, передають Патріоти України. "Супутник Planet Labs зафіксував пошкодження військової техніки на а...