Москва йде геть: Питання призначення посла РФ в Україні знято з порядку денного, - МЗС

За словами заступника глави МЗС України з питань європейської інтеграції, це відбулось з ініціативи української сторони.

Бабич послом не стане. Принаймні в Україні. Фото: www.umoloda.kiev.ua.

Питання призначення посла РФ в Україні знято з порядку денного за ініціативою української сторони, заявила заступник глави МЗС України з питань європейської інтеграції Олена Зеркаль. Новину передають Патріоти України.

«Це питання знято з порядку денного», - сказала вона в ефірі «5 каналу» в середу. За словами Зеркаль, це відбулося з ініціативи української сторони.

Як повідомлялося, 28 липня президент РФ Володимир Путін звільнив М.Зурабова від обов'язків надзвичайного і повноважного посла РФ в Україні, які він виконував з 5 серпня 2009 року. Тимчасовим повіреним у справах РФ в Україні був призначений Сергій Торопов. 29 липня Комітет Держдуми з міжнародних справ на засіданні підтримав кандидатуру Михайла Бабича на пост посла РФ в Україні.

Китай і Росія наполягають на "політичному" вирішенні війни в Україні: Сі Цзіньпін зробив заяву

четвер, 16 травень 2024, 18:56

Лідер КНР Сі Цзіньпін під час пресконференції з правителем РФ Володимиром Путіним заявив, що Китай і РФ виступають за політичне врегулювання війни в Україні, яку розпочала Росія під керівництвом Путіна. Днталі: Путін наразі перебуває із візитом у Китаї...

На брухт: Українські захисники знищили ворожий танк у Вовчанську та показали ефектне відео

четвер, 16 травень 2024, 17:23

Українські захисники знищили у вовчанську ворожий танк Т-72. Результатами роботи вони поділились у мережі. "У Вовчанську прикордонники бригади "Сталевий кордон" спільно з Силами оборони минулої доби вразили ворожий танк Т-72", - йдеться в повідомленні....