​"Москва не молчит, она - молится... Поганая работа за фюрером говно подтирать", - Сотник за реакцію Расєюшки на останній гучний скандал з США

Заяви керівників розвідки США про те, що Путін організував операцію по втручанню в американські вибори, в Росії не були прокоментовані ніким з тих, хто зазвичай робить такі речі за службовим обов'язком або в відповідно до свого статусу публічної влади

Це все при тому, що зарубіжні видання надрукували на своїх перших шпальтах гучні звинувачення з доповіді, зазначає Олександр Сотник. Зокрема провідне державне ЗМІ США "Голос Америки" звертає увагу на цей дивний для Кремля факт в матеріалі "Москва ответила полным молчанием на публикацию данных разведки США", слідом за російським журналістом цитують російськомовну публікацію "Голосу…" Патріоти України.

"Ни Кремль, ни МИД, ни руководители комитетов по международным делам обеих палат парламента России не сделали ни одного заявления относительно обвинений, прозвучавших из Вашингтона. Представители военных также промолчали, а политические комментаторы не опубликовали по этому поводу ни одной колонки или даже реплики на сайтах информационных ресурсов, связанных с российской властью", — йдеться в матеріалі "Голосу Америки".

Найімовірнішою причиною такого мовчання є те, що в Москві хочуть дочекатися інавгурації президента Дональда Трампа, не бажаючи вступати в полеміку з адміністрацією, що йде, вважає керівник Центру політико-географічних досліджень Микола Петров.

"Есть, действительно, некоторое выжидание, которое началось … еще с президентского послания, из которого стало ясно, что Кремль уже вовсю ждет прихода новой администрации в Вашингтоне, ее первых действий, и поэтому воздерживается от каких-то заявлений и оценок, которые могли бы помешать налаживанию отношений с новым лидером", — предположил эксперт, добавляя, что "после реакции Путина на высылку дипломатов" была "фактически дана команда не отвечать".

Президент Інституту стратегічних оцінок Олександр Коновалов, однак, вважає помилковими очікування з приводу потепління російсько-американських відносин при Трампі і вважає, що вся справа в затяжних святах: "…Уж если Россия перестает работать, то она перестает работать по всем линиям государственного механизма", — його коментар.

"Их мнение о том, что Трамп — это президент, полностью соответствующий устремлениям российской элиты, категорически неправильно. Трамп — это не пророссийский президент, а проамериканский", — додав аналітик.

Експерт згадав екс-президента Рейгана, який підписав з СРСР договір про скорочення ядерних озброєнь з Горбачовим, "но тоже сделал это исходя из американских интересов, а не из-за России".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...