Москва не зупиниться: Парубій заявив, що плани Путіна ширші, ніж захоплення України

На Україні агресія Путіна може не зупинитися, якщо ми її не зупинимо, переконаний голова Верховної Ради.

Андрій Парубій. Фото: ЖЖ

Голова Верховної Ради Андрій Парубій переконаний, що президент РФ Володимир Путін не має наміру зупинятися на агресії в Україні, його плани масштабніше. Про це він заявив під час XII наради керівників дипломатичних установ України, повідомляють Патріоти України.

"На Україні агресія Путіна може не зупинитися, якщо ми її не зупинимо. І це потрібно пояснювати всім", - сказав спікер. За його словами, такі плани президента РФ розуміють наші сусіди - Польща, Латвія, Литва.

Парубій нагадав, що Путін неодноразово публічно жалкував про розпад СРСР, тому, на думку спікера, може почати реалізовувати свої плани по відновленню імперії.

У зв'язку з цим спікер заявив, що для України продовжує залишатися важливим питання надання летального озброєння.

Парубій також зазначив, що Україна, як ніхто зацікавлена в мирному врегулюванні проблеми російської агресії. "У той же час, коли ми будемо бачити спалахи агресії, українська армія буде давати жорстку і рішучу відповідь", - підкреслив він.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...