Москва почала "злив" друга-Асада: Заява Медведєва (відео)

За словами Дмитра Медведєва, до сирійського президента Башара Асада "можна по-різному ставитися", але сьогодні він "єдиний легально діючий орган влади в Сирії".

Башар Асад. Фото:ZN.ua

Зміна влади в Сирії повинна відбутися легітимним шляхом і невідомо, чи залишиться нинішній президент Сирії Башар Асад на своєму посту. Про це заявив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв в інтерв'ю Другому телеканалу Ізраїлю, яке опубліковано на каналі уряду Росії в Youtube, зазначають Патріоти України.

"Якщо і говорити про зміну влади там, то це повинно статися легітимним шляхом. Різні сторони конфлікту повинні сісти за один стіл, крім запеклих терористів, з якими розмовляти безглуздо, їх потрібно знищувати. Повинна виникнути нова політична конструкція. Чи буде в ній місце для Башара Асада чи ще когось - ми не знаємо, це не наша справа, нехай вирішують самі сирійці", - сказав він.

За словами Медведєва, до Асада "можна по-різному ставитися", але в даний момент він "єдиний легально діючий орган влади в Сирії".

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...