Москва стоїть в пробках, а комунальними імітують прибирання снігу (відео)

Трактори просто катаються по місту, бо в них закінчилися щітки для прибирання снігу, а звітуватися про роботу все одно доведеться.

Лопати і щітки  для прибирання снігу у Москві в дефіциті. Фото: Крафтрэй-Кунцево.

У Москві стався сніговий колапс, а дороги залишаються неприбраними. При цьому міське управління стверджує, що виділило понад 10 тис. одиниць спецтехніки, ось тільки сніг на дорогах залишається лежати. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Мешканці одного з районів російської столиці зафіксували, як трактори їздять по місту без спеціальних щіток для змітання снігу.

Комунальники кажуть, що вони закінчилися. Тому техніка просто продовжує кружляти по Москві, адже вона обладнана навігаторами, так і звітувати про роботу доведеться.

Фінал не скоро? У США дали прогноз щодо тривалості війни в Україні та пояснили, на що робить ставку Путін

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:24

Російський диктатор Володимир Путін сприймає внутрішні та міжнародні обставини як такі, що розвиваються на його користь. Ймовірно, він продовжить дотримуватися агресивної стратегії в Україні, перспективи завершення війни найближчим часом є малоймовірни...

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...