Москва в паніці: Інсайд з Кремля повідомив про важливий крок Вселенського патріарха 24 листопада у Києві

Очікується, що патріарх Варфоломій незабаром прийме доленосне рішення про українську автокефалію.

Вселенський патріарх Варфоломій. Фото:ГлавредГучним інсайдом поділився впливовий telegram-канал "Незыгарь", який, згідно з чутками, ведуть в Кремлі. Про це повідомляють Патріоти України.

В Україні все ще немає остаточного рішення щодо нової Української православної помісної церкви. Тільки після її створення шляхом об'єднання кількох православних церков в одну країна отримає жаданий Томос з рук самого Варфоломія.

Активно заважає цьому процесу РПЦ і її українська "філія" - УПЦ МП. Однак, як видно, проблема буде вирішена вже найближчим часом.

"Патріарх Варфоломій пообіцяв до 24 листопада допомогти у вирішенні церковних проблем за допомогою надання автокефалії "багатостраждальній Православній церкві" - повідомив кремлівський ресурс.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...