Москва в шоці: Новий радник Трампа по-військовому стисло і виразно висловився про Росію

Герберт Макмастер виступив на захист світового порядку, який встановився після Другої світової війни, заявивши про необхідність збереження миру і безпеки.

Герберт Макмастер. Фото:wordyou.ru

Новий радник президента США з національної безпеки Герберт Макмастер, який змінив на цій посаді Майкла Флінна, назвав Росію ворогом. Про це він сказав на засіданні Ради національної безпеки США, передають Патріоти України з посиланням на CNN.

Видання зазначає, що Макмастер встановив по ряду важливих питань тон, який різко відрізняється від тону його попередника і американського президента Дональда Трампа.

Також Макмастер виступив на захист світового порядку, який встановився після Другої світової війни, заявивши про необхідність збереження миру і безпеки.

Як відомо, Трамп призначив Макмастера своїм радником з питань безпеки 20 лютого замість Майкла Флінна, який пішов у відставку після скандалу щодо скасування антиросійських санкцій.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...