Може краще зразу здатися? Гризлов у Мінську вимагає в України скасувати АТО і блокаду окупованих територій

Російський дипломат вважає, що Київ не може займатися політичним врегулюванням на Донбасі, одночасно проводячи АТО.

Борис Гризлов. Фото:www.radiosvoboda.org

Представник Росії у контактній групі щодо Донбасу Борис Гризлов озвучив умови, виконання яких він очікує від України. Із заявою Гризлов виступив після сьогоднішньої зустрічі у Мінську, передають Паиріти України з посиланням на РИА Новости.

Не можна одночасно проводити АТО і займатися політичним врегулюванням, — дорікнув представник Росії українській стороні. Гризлов додав також, що очікує проведення виборів на Донбасі за стандартами ОБСЄ.

"А дотримання цих стандартів очевидно неможливе в умовах Антитерористичної операції; отже, цей режим потрібно скасувати, як і економічну блокаду південно-східного Донбасу", — заявив дипломат.

"Намагаються підготувати плацдарм": Експерт з військової контррозвідки пояснив, для чого РФ знищує Одесу

четвер, 2 травень 2024, 17:50

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що росіяни б'ють по Одесі ракетами для того, щоб одесити залишили місто. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. ...

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...