Може, вона не хоче залишати Білий дім? Собака Обам покусала людину (фото)

Улюблениця президентського подружжя водяна собака Санні накинулася на подружку Малії Обами і вкусила за обличчя.

Собака сім'ї Обам покусала подружку Малії. Фото: tmz.com.

"Перші песики США", кумедні й кошлаті Санні та Бо неодноразово ставали героями мімімішних світлин із Білого дому та зірками різних заходів, що там проводилися. Одначе днями одна з тварин накоїла лиха. 4-річна Санні вкусила за обличчя подружку Малії Обами. 18-річній дівчині довелося накладати шви, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами джерел, постраждала, ім'я якої преса не називає, хотіла поцілувати собаку, а та агресивно на це відреагувала.

У Snapchat дівчина показала свої скривавлене обличчя, а ще трохи дивну реакцію Малії на те, що сталося. "Малія гадає, що це смішно. Я, бл*дь, ненавиджу Санні", - написала її подруга.

Постраждалу оглянув лікар родини Обам та наклав шви. На жаль, скоріше за все, в дівчини лишиться шрам на лиці.

Білий дім поки не дав коментарів щодо інциденту.

Як зазначалося раныше в ЗМІ, це не вперше Санні поводиться погано. У 2013-му, під час різдвяної вечірки в Білому домі собака наплигнула на 2-річну дитину, збивши ту з ніг. Мішель Обама відтягла пса за повідець.

Як відомо, обидва улюбленці Обам – Санні та Бо – португальські водяні собаки. Зазвичай пси цієї породи дуже сумирні.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...