​Можливо, підлікують тюремні "ескулапи": Суд відмовив Насірову в оздоровленні за кордоном​

Засідання суду було закритим і представники преси на ньому не були присутні, адже у тексті клопотання сторони захисту екс-очільника ДФС містилася конфіденційна інформація, яку не можна розголошувати.

Роман насіров. Фото:http://www.bagnet.org

Сьогодні, 6 липня, у Солом’янському районному суді Києва відбулося засідання з приводу клопотання сторони захисту, яка просила змінити запобіжний захід для відстороненого очільника Державної фіскальної служби Романа Насірова. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

Однак суддя вирішив не змінювати запобіжний захід для чиновника. Про це повідомив представник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Андрій Перов. Засідання було закритим і представники преси на ньому не були присутні, адже у тексті клопотання містилася конфіденційна інформація, яку не можна розголошувати.

Адвокати Насірова просили, аби з чиновника зняли спеціальний браслет, видали закордонний паспорт і дозволили виїхати за межі країни для продовження лікування.

Як відомо, у березні поточного року детективами НАБУ було вручено підозру очільнику ДФС Роману Насірову. За даними слідства, він надавав дозволи на розстрочення податкових боргів компаніями нардепа Олександра Онищенка. Своїми діями Насіров завдав державі збитків на суму понад 2 млрд гривень.

Панічно бояться ЗСУ: Окупанти підтоплюють баржі для захисту залишків суден у Севастопольській бухті (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 11:44

На вході в Севастопольську бухту російські військові встановлюють додаткові баржі для захисту від українських морських дронів. Це видно із даних супутникових знімків, передають Патріоти України з посиланням на моніторингову групу "Кримського вітру". Я...

"Ми повинні бути готові": Фінляндія підвищує боєздатність через можливе вторгнення РФ

понеділок, 6 травень 2024, 10:59

Фінляндія успішно перевірила свою здатність керувати військовою економікою і почала зберігати військове обладнання за межами своїх кордонів. Оскільки Гельсінкі готуються до можливого протистояння з дедалі агресивнішою Росією, передають Патріоти Україн...