"Ми на добу ближче до Перемоги": Волонтер АТО розповіла, чому поразка терористів не за горами

Де є можливість тікати, тікають. Часто залишають навіть поранених. Про військову "стратегію" бойовиків.

Українські військові. Фото google.com

Відбиті за останні декілька днів у бойовиків території Донбасу (селище Зайцеве під Горлівкою, околиці Докучаєвська) свідчать про те, що терористи намагаються зайвий раз не вступати в бойове зіткнення із силами АТО. Про це волонтер з Горішніх Плавнів (Комсомольська) на Полтавщині Ксенія Бикова пише в себе на сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"За останні декілька тижнів наші дуже непогано просунулися майже в усіх напрямках. Сусіди готові воювати лише з важким (озброєнням - Ред.). І де є можливість втекти, тікають. Так, заходять їхні ДРГшки, а потім усе за планом - виносять своїх, але теж не всюди, часто залишають навіть поранених. У відкритий бій вони не спішать вступати. Я не знаю, чому. Може, їхня совість так чистіша?"

"У будь-якому разі розслаблятися не можна. Сьогоднішні перестановки в Росії говорять про одне - щур у кутку та грошей немає. Але нам з тої радості одни збитки. Незважаючи ні на що, я точно знаю, що ми на цілу добу ближче до Перемоги. Прорвемося, фашуни", - пише волонтер.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...