"Ми на**буємо людей кожен день!": Надія Савченко емоційно вилаялась щодо голосування в Раді (відео)

Нардеп порівняла ситуацію в парламенті з боєм, де військові повинні довіряти один одному, але довіри між ними немає.

Надія Савченко. Фото: скрін відео

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Надія Савченко жорстко розкритикувала методи голосування у Верховній Раді України щодо поправок до ряду законопроектів. Під час відеотрансляції 112 Україна з кулуарів парламенту нардеп розповіла про недавнє прийняття змін до одного із законів по пенсійній реформі, інформують Патріоти України.

Нардеп порівняла ситуацію в парламенті з боєм, де військові повинні довіряти один одному, але довіри між ними немає.

"Як працює Верховна Рада - це мене дуже дивує. Бере одна депутат поправки до пенсійної реформи або до якогось пенсійного закону. Вона говорить красиві слова. Я слухаю і розумію - так, правильно. Я натискаю кнопку "За"", - сказала нардеп.

Савченко сказала, що відчувши недобре, інтуїтивно вийняла картку для голосування.

"Кажу, покажіть мені цю поправку. Мені відкривають поправку, а там ... Я не можу зрозуміти, як так можуть робити депутати. Вона говорила про одне, а в поправці (йдеться) про інше. Якби я не побачила це, якби не вичитала ... Я натиснула кнопку "За", а потім інтуїтивно дістала картку. Я цього депутата на жаль, знаю (давно), коли була "народом" ", - розповіла нардеп.

"Якщо так працює Рада, то ми, вибачте мене, на**буємо людей кожен день. Я так працювати не хочу. Я розумію, що один депутат не в силах вичитати всі ці законопроекти по сто сторінок. У мене на це не вистачить ні часу, ні сил.

Я повинна довіряти команді. Команда повинна бути такою, яка не обдурить мене ... Треба довіряти. Але як працювати в такому місці, де все базується на тому, що всі всім не вірять?", - емоційно резюмувала Савченко.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...