Ми не довіряємо Росії та Путіну. Вони ніколи не стануть нашими друзями - постпред США в ООН

Однак чиновниця зазначила, що переговори з подібними диктаторами все одно мають відбуватися, оскільки потреба в діалозі є завжди.

Ніккі Гейлі. Фото:Народна Правда

Посол США в ООН Ніккі Гейлі заявила, що Штати ніколи не будуть друзями з Росією та її президентом Володимиром Путіним. Про це вона розповіла в інтерв’ю CBN News, зазначають Патріоти України.

"Ми не довіряємо Росії, ми не довіряємо Путіну, і ніколи не будемо. Вони ніколи не стануть нашими друзями. Це просто факт", - заявила Гейлі.

Однак вона зазначила, що переговори з подібними диктаторами все одно мають відбуватися, оскільки потреба в діалозі є завжди. За словами Гейлі, таким є стиль чинного президента США Дональда Трампа – особисто спілкуватись з усіма лідерами, тет-а-тет.

Джерело: CBN News

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...