"Ми не повинні вірити заявам колишнього агента КДБ, який занурив свою країну в тиранію": Маккейн звернувся до Трампа із закликом не довіряти Путіну

Сенатор нагадав, що у період, коли в США відбувається передача влади наступній адміністрації, Путін заявив, що хоче поліпшити відносини зі Сполученими Штатами.

Джон Маккейн. Фото:prawwwda.com

Сенатор і голова Комітету з питань збройних сил Сенату США Джон Маккейн закликав адміністрацію обраного президента Трампа не довіряти заявам Путіна про поліпшення відносин, щоб не стати співучасником його злочинної інтервенції. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Володимир Путін знову приєднався до Башара Асада в його варварській війни проти сирійського народу, відновивши масштабні повітряні і ракетні удари росіян в Ідлібі і Хомсі. Скоро може відбутися ще один жорстокий напад на Алеппо", - підкреслив сенатор.

У період, коли в США відбувається передача влади наступній адміністрації, Путін заявив, що хоче поліпшити відносини зі Сполученими Штатами, нагадав Маккейн.

"Ми повинні довіряти цим заявам так само, як і будь-яким іншим, що зробив колишній агент КДБ, який занурив свою країну в тиранію, повбивав політичних опонентів, напав на сусідні країни, погрожував союзникам Америки і намагався підірвати вибори в США", - зазначив він .

Остання спроба адміністрації Обами перезавантаження відносин з Росією, за словами законодавця, "завершилися вторгненням Путіна в Україну і військовою інтервенцією на Близькому Сході". Ціна іншого "перезавантаження" буде означати співучасть в розправі Путіна і Асада над сирійським народом.

"Це неприйнятна ціна для великої нації. Коли Америка перебувала на висоті своєї величі, ми стояли на боці тих, хто бореться з тиранією. Там же ми повинні стояти і зараз", - підкреслив голова Комітету з питань збройних сил Сенату США.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...