"Ми не вбивали російських дітей. Ми не вбивали російських жінок": Виконавець спецоперації проти офіцерів РФ в Сирії дав інтерв'ю (відео)

Його відкритість, спокій, впевненість в своїх силах і в своїй правоті показують рівень опору і готовність боротися за свою батьківщину.

Лейтенант Біляль Маруан. Фото: joinfo.ua.Лейтенант Біляль Маруан, командир руху Аль Баян, яка об'єдналася з рухом Ахрар аль-Шам для здійснення операції "Дамаський меч", в результаті якої був проведений вибух на військовій базі під час наради старших офіцерів російської армії, дав інтерв'ю. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"По-перше, ми не вбивали російських дітей. Ми не вбивали російських жінок. По-друге, ми не оголошували священної війни проти російських, як це зробили вони.

Ми вважаємо священним обов'язком захищати життя нашого народу, нашу землю, в ім'я Аллаха, і боротися проти лиходіїв окупантів.

Ми були зобов'язані покарати окупантів будь-якими доступними нам способами. Аллах допоміг нам здійснити цю операцію. Російська армія - це армія окупантів, яка прийшла знищувати повсталий проти гніту і несправедливості народ, і окупувати наші землі.

Ми справжні господарі і діти цієї землі. І ми будемо переслідувати їх там, де вони знаходяться, і в той час, як вважаємо за потрібне, і будемо наносити їм удари один за іншим.

Операція не була шахидською, це була складна, пов'язана з розвідкою і шпигунством, операція, вона була майже неможливою. У всіх відношеннях операція була неможливою, і як військова, і з точки зору безпеки і розвідки, але завдяки Аллаху ми змогли її успішно провести ".

Його відкритість, спокій, впевненість в своїх силах і в своїй правоті показують нам рівень опору і готовність боротися за свою батьківщину. Окупантам там нічого не світить, крім неминучого кінця.

До речі, дуже цікаво, скільки ж їх там загинуло? Російські офіційні особи як і раніше зберігають мовчання.

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...

"Нічого не виключаю, Росія не може перемогти":: Макрон виступив із новою заявою щодо введення військ в Україну

четвер, 2 травень 2024, 15:44

Президент Франції Еммануель Макрон не виключає відправлення військ в Україну, оскільки його головна стратегічна мета: Росія не може перемогти, передають Патріоти України з посиланням на The Economist. "Як я вже сказав, я нічого не відкидаю (зокрема, вв...