​Михеїл Саакашвілі повертається в Грузію

Голова Одеської ОДА та екс-президент Грузії заявив, що має намір активно включитися восінню передвиборну кампанію до парламенту Грузії та задати жару проросійським силам.

Про це політик повідомив в ефірі тбіліської телекомпанії "Руставі 2", зазначають Патріоти України.

"Нехай ніхто не сумнівається, і нехай ніхто не сприймає це, як загрозу - я, звичайно, маю намір прибути до Грузії і активно включитися в передвиборні процеси, і це в тих умовах, що ми багато чого робимо в Україні і для мене це фланги однієї і тієї ж боротьби. Я маю намір продовжити боротьбу і у нас в Грузії, і мене тут на Україні. Я про це говорю всюди, без всякої конспірації", - заявив Саакашвілі.

Глава Одеської адміністрації підкреслив, що продовжує керувати заснованої ним партією "Єдиний національний рух".

"Ніхто не заперечує, що" Національний рух "- це партія, заснована мною, і в цій партії у мене є своє слово. Не доводиться сумніватися, що на майбутніх в жовтні парламентських виборах переможе наша партія, так як це партія розбудовників країни. У нас з'явилися нові обличчя, які в найближчі місяці проявлять себе", - сказав пан Михеїл.

Саакашвілі негативно висловився на адресу колишнього прем'єр-міністра Грузії, мільярдера Бідзіна Іванішвілі, назвавши його "патологічним брехуном". За твердженням одеського губернатора, Іванішвілі своїми погрозами довів до смерті колишнього міністра економіки Грузії, мільйонера Каху Бендукідзе.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: