В НАБУ озвучили рішення у справі Саакашвілі

Нардеп Дмитро Голубов відмовився свідчити.

Михеїл Саакашвілі. Фото: lenta.ru.

Національне антикорупційне бюро України закрило кримінальне провадження про нібито причетність голови Одеської області Михеїла Саакашвілі до корупційних злочинів. Про це офіційно заявив директор НАБУ Артем Ситник, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Заява Саакашвілі мала місце в зв'язку зі зверненням народного депутата щодо нього. Але коли ми викликали цього парламентарія на допит і попередили про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиві повідомлення про злочин, він виявив небажання давати свідчення щодо Саакашвілі. Тому кримінальне провадження закрито", - сказав Ситник.

Нагадаємо, в грудні депутат від "Блоку Петра Порошенка" Дмитро Голубов звинуватив команду Саакашвілі у використанні грошей фонду, створеного для реабілітації воїнів АТО. У відповідь Саакашвілі подав заяву в НАБУ з проханням перевірити ці факти.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...