"На день витрачаю 50 грн на харчування, на роботу ходжу пішки і п’ю чай" - нардеп від "Самопомочі"

Олег Березюк зізнався, що переживає фінансові негаразди.

Олег Березюк. Фото:Сегодня

Як розповів Олег Березюк, квартиру, яка в нього була, довелося продати через фінансові борги і наразі він проживає у квартирі дружини. Про це нардеп розповів інтерв’ю виданню Politeka, передають Патріоти України.

Окрім того, Березюк розповів, що дефіцит фінансів змушує його вести аскетичний спосіб життя – обмежувати себе в їжі, ходити пішки та витрачати не більше 50-60 гривень на день.

"Не люблю розповідати про гроші, які мені необхідні на життя, бо це виглядає надто аскетично. Але оскільки я публічна людина, то кажу: я свідомо обрав обмеження в їжі та пересуваннях у Києві як антистресовий захід під час роботи в Раді.

У середньому на день витрачаю 50-60 гривень на харчування, і все. Живу в 17-метровому номері депутатського готелю, на роботу ходжу пішки і п’ю чай", – прокоментував свій непростий фінансовий стан депутат.

Як повідомлялося раніше, лідер фракції "Самопоміч" задекларував 989 тис. грн сукупного доходу із дружиною, з яких 577 тис. – подарунок дружині від її матері. До того ж боргових зобов’язань у родини Березюк на 1,6 млн грн.

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...

Суд конфіскував п'ять літаків і не тільки у колаборанта Балицького

середа, 24 квітень 2024, 13:33

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) стягнув у дохід держави активи зрадника і голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів. Про це суд повідомив у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. "Колегія суддів Вищ...