Через львівське сміття лідер "Самопомочі" оголосив голодування

Олег Березюк заявив, що в Україні "почалися тотальні репресії" не тільки проти політсил, але й проти міст.

О.Березюк. Фото: РБК.

Лідер парламентської фракції "Самопоміч" Олег Березюк оголосив голодування. Про це він сказав під час погоджувальної ради парламенту, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання "ГОРДОН".

"В Україні почалися тотальні репресії. Вони поширюються не тільки на політсили і політичних лідерів – вони поширюються на міста. Львів на сьогодні окупований ворогом. Рік тому в це місто – місто свободи, яке завжди було на передовій і буде на передовій боротьби за Україну у всі часи, – у це місто прийшов ворог, який знущається не тільки з керівника міста або політсили, але і знущається над людьми, котрі там живуть. Львів'яни ніколи не лягали – вони можуть стояти поруч і вони вистоять", – сказав Березюк.

За його словами, він прийняв "своє особисте рішення" як людина і нардеп.

"Протестуючи проти знущання над людьми, приниження, брехні, протестуючи проти знущання над містом, який є символом свободи, підтримуючи львів'ян, які завжди терплячі до влади, оскільки вірять у державу і хочуть її бачити, а ця держава в особі центральної влади над ними цинічно знущається, і вимагаючи припинення цього знущання і припинення брехні в державі, я як людина, лікар і нардеп прийняв екстраординарне рішення (ніколи не думав, що це рішення я буду приймати у XXI столітті тут): я оголошую голодування, підтримуючи львів'ян та протестуючи проти свавілля центральної влади", – заявив лідер фракції "Самопоміч".

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...