"Ми потрібні Львову": Березюк та депутат Ради Пастух припинили голодування

За словами Олега Березюка, 6 днів голодування були для нього величезним досвідом.
Олег Березюк. Фото: Самопоміч.

Голова фракції "Об'єднання "Самопоміч" Олег Березюк та депутат від фракції Тарас Пастух припинили голодування. Про це Березюк повідомив журналістам біля будівлі Адміністрації Президента, передають Патріоти України із посиланням на Українські Новини.

"Я думаю, що ми будемо більше потрібні Львову, який завтра збирається на віче... Спасибі вам, ми з Тарасом вирішили сьогодні, що закінчуємо цей непростий шлях, але починаємо шлях від влади до своїх домівок", - сказав він.

За словами Березюка, 6 днів голодування були для нього величезним досвідом. Він подякував всім тим, хто підтримав його в дні голодування.

Як повідомлялося, 19 червня Березюк оголосив голодування. Він вимагав негайно відкрити полігони для вивезення твердих побутових відходів зі Львова і виділити ділянку для нового резервного полігону для Львова та 4 районів області, який буде відповідати Державним будівельним нормам Ст. 2.4-2 - 2005 "Полігони твердих побутових відходів". Пізніше до голодування приєдналися заступник голови Ради Оксана Сироїд і депутат від "Самопомочі" Тарас Пастух.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...