На двох стільцях: Батьки "підполковника" "ЛНР" отримують українську пенсію

Про це стало відомо з заяви самого "ЛНРівця" Сидоренка, який повідомив, що його батьків нібито викрали на території України, куди вони поїхали за пенсією.

Батьки "підполковника" "ЛНР" отримують українську пенсію. Фото: Обозреватель.

Батьки командира одного із загонів "народної міліції" так званої Луганської народної республіки Ігоря Сидоренка отримують українську пенсію. Про це свідчить заява "начальника управління народної міліції" "ЛНР" Олега Анащенка, яке опублікував "Луганський інформаційний центр". У ньому йдеться про нібито викрадення батьків Сидоренка українськими спецслужбами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"23 жовтня 2016 року мати "підполковника" Сидоренка Безкоровайна Валентина Михайлівна зі своїм чоловіком Безкоровайним Олексієм Анатолійовичем виїхали на територію України для отримання пенсії", - повідомив Анащенко.

Далі "підполковнику" нібито подзвонив незнайомий і заявив, що його мама і вітчим залишаться живими, якщо він погодиться співпрацювати і передавати українській стороні необхідну інформацію. За словами Анащенка, його підлеглий відмовився.

Хочуть влаштувати торг? Сі Цзіньпін у Парижі закликав шукати "хороших шляхів" вирішення "української кризи"

понеділок, 6 травень 2024, 15:26

Лідер Китаю Сі Цзіньпін заявив, що Пекін разом із партнерами нібито шукає "хороші шляхи" для завершення війни в Україні. При цьому повномасштабне вторгнення Росії в Україну він, як і раніше, назвав "українською кризою". Про це Сі Цзіньпін написав у кол...

"Скоріш за все, це буде в районі...": Екскомандир полку "Азов" оцінив підготовку росіян до нового наступу

понеділок, 6 травень 2024, 14:30

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Н...