Жадібність "фраєра" згубила: У СБУ повідомили подробиці затримання на Луганщині одного з "депутатів ЛНР" (фото)

Колаборанта, який прибув на підконтрольну Україні територію для отримання пенсії, затримали на одному з пунктів пропуску при перетині лінії розмежування.

Служба безпеки України в Луганській області затримала одного з "депутатів ЛНР". Про це повідомляється на сторінці СБУ в Facebook, інформують Патріоти України.

За словами прес-служби відомства, затриманий прибув на підконтрольну Україні територію для отримання пенсії.

"Правоохоронці встановили, що в 2014 році житель Кришталевого Луганської області приєднався до терористів, де його "вибрали депутатом" так званої "народної ради", - написано в повідомленні.

Оперативники спецслужби задокументували, що затриманий підтримував збройну агресію РФ проти України та сприяв терористичній діяльності незаконних збройних формувань, зокрема брав участь у фінансуванні деяких угруповань.

"За даними правоохоронців, підозрюваний планував приїхати на контрольовану Україною територію для отримання пенсії. Співробітники СБУ затримали його на одному з пунктів пропуску при перетині лінії розмежування", - розповіли в СБУ.

Затриманому вже оголошено про підозру за ч. 1 ст. 109, ч. 2 ст. 110, ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...