На фронті не повинно бути анархії: Турчинов пояснив, без чийого рішення не можна влаштувати блокаду ОРДЛО

Представники добровольчих батальйонів торговельну блокаду проводити не будуть без рішення верховного головнокомандувача та РНБО.

Олександр Турчинов. Фото:Укрінформ

Секретар РНБО України Олександр Турчинов заявив, що без рішення верховного головнокомандувача торговельну блокаду окупованих територій в Луганській та Донецькій областях представники добровольчих батальйонів проводити не будуть. Про це він заявив у вівторок на полігоні в Нових Петрівцях, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"У нас не може бути на фронті хаосу і анархії, військові повинні виконувати накази свого командування. Тільки так ми можемо захистити країну. Ті, хто самі собі поставили завдання і побігли його реалізовувати, вони тільки будуть дестабілізувати ситуацію.

Буде прийнято рішення блокувати, значить будуть блокувати. Не буде прийнято таке рішення верховним головнокомандувачем, значить це робити ніхто не буде. Ті, хто спробує сам робити якісь там імпровізовані блокпости в зоні проведення АТО, - цього не буде, це я вам відразу можу сказати", - сказав секретар РНБО, відповідаючи на питання про заяву ветеранів деяких добровольчих батальйонів почати торговельну блокаду окупованих території в Луганській і Донецькій областях.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...