На кордоні РФ з Казахстаном вибухнув склад боєприпасів, загинули 50 осіб - ЗМІ

Незважаючи на величезний масштаб трагедії, військові та МНС поки не коментують подію.

На полігоні вибухнули ракетні прискорювачі. Фото: kvedomosti.com.

20 червня в Астраханській області Росії вибухнув склад боєприпасів на полігоні "Ашулук". В даний момент палають приміщення і військова техніка. За попередніми даними, загинули 50 людей, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, на місці НП працюють всі рятувальні служби: пожежні, лікарі, рятувальники. Незважаючи на масштаб трагедії, військові та МНС поки не коментують подію. У прес-службі заступника голови щодо функціонування систем життєзабезпечення та екологічної безпеки підтвердили факт вибуху. Однак офіційної інформації про причини трагедії немає.

За одними даними, жертвами вибуху стали півсотні людей, інші ЗМІ повідомляють, що обійшлося без жертв. Всі люди живі, пошкоджена тільки техніка.

У соціальних мережах місцеві жителі пишуть, що намагаються самостійно знайти інформацію про надзвичайну подію. Інформація офіційно закрита.

Військовий полігон "Ашулук" розташований в Астраханській області на кордоні з Казахстаном. Призначений для випробування зенітно-ракетних озброєнь військ протиповітряної оборони (ВПВО) і проведення військових навчань із застосуванням цієї зброї.

"Егоїстичний, зарозумілий і стратегічно необґрунтований крок": Брайза "розніс" позицію Білого дому щодо ударів по російських НПЗ

понеділок, 6 травень 2024, 13:59

Колишній радник держсекретаря США Метью Брайза висловив різку критику на адресу Білого дому через їхнє прохання до України утриматися від ударів по нафтопереробних заводах на території Росії Про це він розповів у інтерв’ю для програми "Студія Захід" на...

"Проводиться значна робота": Стало відомо, які ракети запускатимуть із українських F-16

понеділок, 6 травень 2024, 13:50

Поставлені Україні винищувачі F-16 зможуть використовувати новітні французькі високоточні авіаційні бомби AASM Hammer. Про це заявив депутат французького парламенту, голова комісії з питань оборони та збройних сил Томас Гасіллуд, передають Патріоти Укр...