На Київщині розбірки між фермерами закінчилися стріляниною

54-річний чоловік відкрив прицільний вогонь з мисливської рушниці по своїх сусідах, що трудилися на полі.

В Київській області фермер відкрив стрілянину по сусідах-робітниках. Ілюстрація: ЖЖ.

На Київщині в селі Стара Оржиця Згурівського району на полі спалахнув конфлікт між фермерами, під час якого чоловік відкрив прицільний вогонь з мисливської рушниці по своїх сусідах-фермерах. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області, передають Патріоти України.

Унаслідок стрілянини двох місцевих жителів з вогнепальними пораненнями доправлено до лікарні.

Слідчо-оперативна група, прибувши на місце події, з’ясувала, що конфлікт між фермерами стався, коли орендатори, які приїхали працювати на сусіднє поле, загородили проїзд одному з фермерів та його синові, які на той час вже вели сільськогосподарські роботи.

«Виникла сварка і на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків син фермера взяв в автомобілі гладкодульну рушницю «МР-27Н» і вистрілив декілька раз у гору. Його батько теж дістав свою мисливську зброю «МЦ 2001», калібру 20 мм, але здійснив два прицільних постріли у бік робочих», – повідомили в поліції.

Так, двох мешканців села Стара Оржиця доправили до лікарні. Лікарі діагностували одному чоловіку поранення правої нижньої кінцівки, іншому – поранення плеча та шиї.

На місці події працівники поліції вилучили дві одиниці мисливської зброї та дозвільні документи на них.

54-річного чоловіка, який стріляв, затримано у порядку ст. 208 КПК України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 (замах на злочин) та за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини події. Триває слідство.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...