На Львівщині закидали "коктейлями Молотова" жіночий монастир (фото)

Від інциденту, вчиненого невідомими, постраждало 20 осіб.

На Львівщині закидали "коктейлями Молотова" жіночий монастир. Фото: Фейсбук.На Львівщині в селищі Брюховичі невідомі закидали "коктейлями Молотова" жіночий монастир. Про це йдеться в повідомленні ГУ Нацполіції у Львівській області, передають Патріоти України.

Інцидент стався в ніч на 14 липня. За інформацією правоохоронців, невідомі кинули в фасад будівлі п'ять пляшок із горючою речовиною.

Водночас департамент цивільного захисту Львівської ОДА повідомляє, що о 02:11, за повідомленням диспетчера Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, з ознаками легкого отруєння продуктами горіння звернулися 20 осіб, які перебували в приміщенні монастиря. Їх бригади "швидкої" доставили у Львівську обласну клінічну лікарню.Координатор громадської організації "Варта 1", яка співпрацює з правоохоронними органами, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив, що напад скоєно на монастир святого пророка Іллі, де проживають 30 осіб. Це монастир греко-католиків.

Це офіційно незареєстрована в Україні релігійна організація.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...