На місце злочину: Путін прилетів в анексований Крим

Сьогодні президент Росії Володимир Путін прилетів до окупованого Крим проінспектувати будівництво Керченського моста з Росії на острів-косу Тузла.

Путін прилетів на місце злочину. Фото: РИА Новости.

Перед прибуттям на місце будівництва Путін оглянув будмайданчик з вертольота. а потім перевірив будівництво Керченського моста з Росії на острів-косу Тузла, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Після цього російський президент провів нараду з питань розвитку регіону. Путін пообіцяв кримчанам світло за два роки. Загальний обсяг енергозабезпечення Криму до 2018 року повинен скласти близько 1920 мегават.

Нагадаємо, що раніше глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров прокоментував поїздку Путіна до Криму: "Злочинця завжди тягне на місце злочину. Путін 18 березня планує відвідати Крим. Світ вже знав одного параноїка ХХ століття, і всі ми знаємо, чим це все закінчилося".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...