На окупованому Донбасі знову гаряче: Бойовики відкривали вогонь 42 рази

Як і раніше найбільше страждають Донецький та Маріупольський напрямки.

Андрій Лисенко. Фото google.com

За минулу добу бойовики 42 рази обстрілювали локації українських солдатів. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на прес-центр АТО.

Авдіївка та Невельське здригалися від мінометного та кулеметного вогню. На Донецькому напрямку постраждали також Зайцеве та Нижнє Лозове: сепаратисти 16 разів застосовували БМП. Протитанковий ракетний комплекс терористи використали, обстрілюючи Опитне.

Щодо Маріупольського напрямку, від обстрілів здригалося Водяне, де російсько-терористичні війська застосували БМП та кулемети великого калібру. По позиціях Збройних Сил України в Луганському напрямку бойовики стріляли з БМП і кулеметів великого калібру, а під Мар'їнкою зафіксували вогонь із зенітної установки.

Новозванівка та Лопаскине двічі страждали від гранатометів та стрілецької зброї (Луганський напрямок). На Донеччині сепаратисти використали БПЛА.

"Росіяни свідомо намагалися вбити якомога більше людей": Генпрокурор показав момент удару по Одесі ракетою із касетним боєзарядом (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 13:06

Генеральний прокурор Андрій Костін показав момент удару по Одесі російською балістичною ракетою Іскандер із касетним боєзарядом. Відповідне відео він опублікував у Facebook, передають Патріоти України. Він зазначив, що країна-агресор Росія цинічно нехт...

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...