"На паперть хожу, вот так вот снимаю шапку и хожу": "Кровосіся" розповів про своє життя-буття на Москві та про Україну

Екс-прем'єр звинуватив українців, що в країні за 4 роки нібито нічого не зроблено, на відміну від часів його перебування при владі.

Микола Азаров. Фото:ГлавкомЕкс-прем'єр Микола Азаров в'їдливо відповів українській журналістці, яка цікавилась, на які кошти він живе в Росії 4 роки. Про це пише Українська правда, передають Патріоти України.

Чиновник-утікач спочатку трохи почитав мораль, звинувачуючи журналіста в тому, що вона цікавиться не тими питаннями.

"Видишь, какие вопросы их интересуют? Их не интересует ситуация в Украине, где ВВП упал в 2 раза – да девочка? – люди выезжают, закрылись предприятия. А ведь когда я был премьером, такого не было", - сказав Азаров.

"На паперть хожу, вот так вот снимаю шапку и хожу", - відповів він.

Екс-прем'єр став звинувачувати журналіста, що в Києві за 4 роки нібито нічого не зроблено.

"За 4 года что-нибудь сделано по Воскресенско-Подольскому переходу? Что за 4 года сделано, кроме того, что сделали мы?", - обурювався Азаров.

"У меня достаточно сбережений, чтобы жить скромно, но я не жалуюсь. Я никогда не брал взятки в Украине", - відповів він на питання.

Чиновник-утікач також повідомив, що йому "есть что сказать украинскому народу в отличие от всей вашей шоблы, которую вы здесь представляете".

"И сейчас я знаю, как выйти с этого кризиса, но вас это не интересует. Я знаю, кто ваш хозяин, девочка, для такого вопроса много извилин не надо", - продовжив ображати журналістку Азаров.

Його перервав модератор прес-конференції. Після цього Азаров запевнив, що повернеться в Україну.

"С удовольствием вернусь в Украину, и буду жить на сбережения, которые есть, на ту пенсию, которую получаю. Я знаю, какой режим сейчас, но я вернусь в Украину", - підсумував Азаров.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...