На пару з Шухевичем: Надія Савченко пропонує скасувати "судовий" закон

На сайті парламенту з цього приводу вже зареєстрований проект постанови.

Надія Савченко. Фото:fakty.ictv.uaДепутати Надія Савченко та Юрій-Богдан Шухевич зареєстрували у Верховній Раді проект постанови, яким пропонують скасувати прийнятий парламентом у четвер закон про судоустрій і статус суддів. Проект постанови №4734-п доступний на сайті Верховної Ради, передають Патріоти України.

Його реєстрація унеможливлює підписання спікером закону. За регламентом, спершу парламент повинен розглянути цей проект постанови.

Варто відзначити, що сама Надія Савченко голосувала "за" включення законопроекту про судоустрій і статус суддів до порядку денного, але при розгляді документа в цілому натиснула кнопку "утриматися".

Також слід зауважити, що закон про судоустрій і статус суддів - ключовий в судовій реформі, яку провела в четвер влада.

"Ми не станемо стороною конфлікту": У Німеччині запропонували збивати дрони над заходом України силами ППО країн НАТО

субота, 11 травень 2024, 21:44

Члени німецького парламенту від урядових "Зелених" та "Вільних демократів", а також опозиційної ХДС виступають за те, що системи протиповітряної оборони країн НАТО збивали дрони над західною частиною України, передають Патріоти України. "Це розвантажит...

"Врешті, невдахи-окупанти згоріли разом із авто": Група загарбників на багі намагалася прорвати оборону військових єгерів (відео)

субота, 11 травень 2024, 21:24

Російські війська намагалися штурмувати на багі позиції десантників 71-ї єгерської бригади. Захисникам вдалося ліквідували окупантів. Про це йдеться на сторінці бригади. Група російських окупантів на багі намагалася прорвати оборону підрозділу 71-ї єге...