На посаді спікера Ради: Парубій назвав пріоритети своєї роботи (відео)

"Як голова Верховної Ради я робитиму пріоритет на законопроекти, які стосуються оборонної сфери. Також серед прерогативних питань - боротьба з корупцією" - запевнив новообраний спікер.

Андрій Парубій. Фото:ua.112.uaНовообраний спікер Верховної Ради Андрій Парубій розповів, яким питанням віддаватиме перевагу на своїй новій посаді. Про це Парубій заявив на зустрічі з журналістами, повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"Як голова Верховної Ради я робитиму пріоритет на законопроекти, які стосуються оборонної сфери. Наша країна перебуває у війні з російським окупантом. І ця сфера була і залишається для мене ключовою і пріоритетною. Підтримка армії, сектору оборонної безпеки.

Також серед прерогативних питань - боротьба з корупцією. Будучи віце-спікером, я очолював антикорупційну групу. І ми прийняли антикорупційне законодавство, яке сьогодні є, напевно, одне з найкращих серед наших сусідніх держав.

Корупція - це виклик, який є не меншою небезпекою, ніж Путін. Корупцію не можливо подолати без реформи судової системи, яка є, мабуть, однією з найбільш корумпованих сфер в українському суспільстві", - сказав Парубій.


Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...