На прокурора у Чорногорії, який розслідує справу про державний переворот, готували замах

Правоохоронці країни затримали одного підозрюваного.

Мілвой Катніч. Фото:http://grom-ua.org/У Чорногорії готувався замах на прокурора Мілвоя Катніча, який займається справою про спробу державного перевороту. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

Відповідну інформацію, в тому числі і ім'я виконавця злочину, Агенство національної безпеки країни і департамент поліції отримали 10 днів назад від інших спецслужб.

В результаті оперативних-слідчих дій замах на прокурора було попереджено, а підозрюваний затриманий. Ним виявився громадянин Сербії.

Хоча небезпека минула, охорона Катніча була посилена.

Як повідомлялося раніше, за даними чорногорської влади, в день виборів до парламенту, що відбулися 16 жовтня, група з 20 осіб, використовуючи вогнепальну зброю, повинна була захопити будівлю парламенту і оголосити про перемогу певних політичних сил.

Також в зв'язку з участю в спробі перевороту правоохоронні органи Чорногорії розшукують росіян Едуарда Широкова і Володимира Попова, а також громадян Республіки Сербія Предрага Богічевіча, Мілоша Йовановича і Неманя Рістіча.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...