На Сумщині прямо в авто жорстоко побили місцевого депутата від "Батьківщини"

​Потерпілий однак відмовився писати заяву в поліцію.

Сергій Тягній. Фото:24 каналУ Конотопі на Сумщині побили депутата міської ради від ВО "Батьківщина" Сергія Тягнія. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Напад на депутата було скоєно вранці 20 жовтня на одній з автостоянок міста. Тягній перебував в авто, коли невідомий чоловік відкрив двері і прямо в машині почав його бити.

За словами керівника міської організації "Батьківщини" Юрія Марченка, невідомий бив депутата руками і ногами, завдавши близько 20 ударів. Після цього нападник зник.

Тягній викликав швидку і його госпіталізували в хірургічне відділення Конотопської центральної районної лікарні. У депутата діагностували струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, тріщину черепа, розтрощення гайморових пазух, пошкодження ребер та інші травми. "У лікарні Тягній проведе мінімум два тижні", - говорить Марченко.

У міському відділі поліції заявили, що про напад на депутата правоохоронцям повідомили співробітники швидкої допомоги, сам Тягній відмовився написати заяву, тому кримінальне провадження поки не відкрито.

Керівник міського осередку "Батьківщини" Марченко каже, що його однопартієць, швидше за все, напише заяву на наступний день, оскільки лікарі заборонили йому рухатися. У партії напад пов'язують з депутатською діяльністю Тягнія.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...