На цей раз з ПриватБанком: Чорновіл розповів про черговий провал Тимошенко

Пані Тимошенко просто було потрібно когось "порвати" переконаний політолог. А те що, логіку шукати у випадах Леді Ю традиційно не випадає, годі й говорити, вважає він.

Політолог розповів про черговий провал Тимошенко на засіданні погоджувальної радиПолітолог Тарас Чорновіл на власній сторінці в Фейсбук поділився спостереженнями за засіданням погоджувальної ради 19 грудня, зазначають Патріоти України.

За словами Чорновола, сьогодні переважна більшість політиків були дуже обережними у висловлюваннях, проте це правило не стосувалось очільниці «Батьківщини» Юлії Тимошенко. Так, вона спершу розкритикувала націоналізацію «Приватбанку», навівши якісь взяті зі стелі цифри щодо розміру активів, виведених банками закордон. Крім того, вона викрила свого власного агента, колишнього прокурора Генпрокуратури Куценка і вчергове довела всім небайдужим громадянам, що вона є противником встановлення нормальних ринкових відносин щодо землі.

Відтак, із почутого політолог робить ще пару висновків. Так, Тимошенко дуже сильно нервує – ймовірно, справи в дійсності йдуть не надто добре, незважаючи на намальовані псевдо-соціологами результати опитувань громадської думки. Так, наше суспільство радо приєднується до цькування будь-кого, але потім з не меншим ентузіазмом жаліє зацькованого. Саме тому, на фоні істеричної критики з боку Тимошенко, рейтинги президента повільно, але впевнено ростуть. Крім того, коли Тимошенко злиться, то виглядає некрасивою, а переважна більшість її виборців «любить очима», - наголошує Чорновіл.

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...