"На волі грохнуть, на зоні зроблять "дівчинку": Екс-регіонал Ландик спрогнозував долю Олександра Єфремова (відео)

Володимир Ландик впевнений, що суд не ризикне випустити Єфремова на свободу 22 січня.

Суд продовжив перебування Єфремова під вартою до 22 січня 2017 року. Фото: Радіо Свобода.

Колишній член "Партії регіонів" і луганський бізнесмен Володимир Ландик вважає, що в разі звільнення з-під варти екс-лідер партії у Верховній Раді Олександр Єфремов не довго проживе на свободі, однак і в тюрмі його чекає не краща доля, де знайдуться ті, хто зробить з нього "дівчинку". Про це він заявив в ефірі "Скрипін.ua", повідомляють Патріоти України.

Ландик впевнений, що суд не ризикне випустити Єфремова на свободу 22 січня, оскільки в цьому випадку в Києві можуть початися масові хвилювання, а слідство ризикує втратити важливого фігуранта у справі про створення сепаратистських організацій на Донбасі, і за грати доведеться садити вже когось іншого.

Екс-депутат вважає, що Єфремова нічого доброго не чекає ні на волі, ні за гратами. У першому випадку його можуть просто ліквідувати, а в тюрмі "луганські" зроблять з нього "дівчинку".

"Якщо Єфремова в січні випустять з СІЗО, то його грохнуть, якщо посадять до в'язниці, то луганські там зроблять з нього "дівчинку" за те, що він накоїв в Луганській області", - заявив він.

Ландик підтверджує, що Єфремов є головним організаторів заворушень в Луганську і міг знати про організацію російського вторгнення ще задовго до подій 2014 року, оскільки вивів з регіону весь свій бізнес.

Нагадаємо, суд продовжив перебування Єфремова під вартою до 22 січня 2017 року.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...