На закуску до "Боярышника": На Росії влада ощасливила дітей з малозабезпечених сімей цукерками... з хробаками (відео)

Солодкі набори з представниками фауни отримали 100 тисяч дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей, соціально незахищених верств населення від губернатора Іркутської області Сергія Левченка.

Цукерки з хробаками. Скріншот.

В Іркутській області Росії діти з соціально незахищених верств населення отримали подарунки від імені губернатора, в яких виявилися старі цукерки з нальотом і з хробаками. Про це повідомляє FlashSiberia, передають Патріоти України.

"Солодкі набори від імені губернатора регіону отримали майже 100 тис. дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей, соціально незахищених верств населення. Цукерки, які містилися в наборах, виявилися зіпсованими", - повідомило агентству джерело в регіональному уряді.

Зазначається, що фотографії цукерок були опубліковані батьками. Обласне управління Росспоживнагляду почало за цим фактом перевірку.

Із 2015 року Іркутську область очолює представник КПРФ Сергій Левченко.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...