На зміну Євросоюзу прийде нова супердержава: Німеччина і Франція пропонують реформувати ЄС

Проект плану реформ передбачає перегляд систем оборони і силового блоку європейських держав, питань міграційної політики і візового режиму.

Франк-Вальтер Штайнмаєр. Фото: Reuters.

Німеччина і Франція підготували план реформ Євросоюзу, який передбачає глибоку інтеграцію країн-членів ЄС. Про це повідомив телеканал TVP Info, в розпорядженні якого опинилася копія документа, підписаного Міністерствами закордонних справ Німеччини і Франції, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За даними телеканалу, в понеділок глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр має намір надати цей план країнам Вишеградської групи.

«Якщо пропонований документ буде реалізований, то замість Європейського союзу буде створено єдину європейську супердержаву, яка б залежала від найсильніших європейських гравців», - зазначає TVP.

Країни-члени фактично не матимуть права на свою власну армію, власні спецслужби, окремий Кримінальний кодекс, національну валюту. Планується створити єдині силові служби, загальну податкову систему та інше.

Крім того, держави-члени фактично втрачають контроль над своїми кордонами і процедурами прийому і переселення біженців на своїй територій.

Проект також передбачає введення єдиної візової системи, ведення спільної зовнішньої політики, а також обмеження ролі НАТО на європейському континенті.

«Наші країни поділяють спільну долю і загальний набір цінностей, які призводять до ще більш тісного союзу між нашими громадянами. Тому ми будемо прагнути до політичного союзу в Європі і запросимо європейців взяти участь в цьому проекті», - йдеться в преамбулі документа.

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...