НАБУ завела кримінальну справу на міністра Яценюка

Кримінальну справу проти Андрія Пивоварського відкрито за поданням "депутата Денисенка", однак якого саме Денисенка - невідомо, тому що нардепів з таким прізвищем у парламенті аж троє.

Андрій Пивоварський. Фото:www.rbc.uaМіністр інфраструктури Андрій Пивоварський заявляє, що стосовно нього порушено кримінальну справу, про що він дізнався в Національному антикорупційному бюро. Про це він заявив під час засідання комітету Верховної Ради України з питань економічної політики в середу в Києві, передають Патріоти України з посиланням на Економічну правду.

"Те, що мені відомо від НАБУ... на мене відкрито кримінальну справу", - заявив Пивоварський.

Міністр повідомив, що кримінальну справу проти нього відкрито за поданням "депутата Денисенка", проте, Пивоварський тільки на засіданні комітету дізнався, що у Верховній Раді три народних депутати з таким прізвищем: позафракційні Андрій і Анатолій Денисенко і депутат з фракції "БПП" Вадим Денисенко.

Як відомо, 11 грудня міністр інфраструктури Андрій Пивоварський заявив, що йде у відставку.

4 лютого він повідомив, що відкличе свою заяву за певних умов, серед яких, зокрема – це "справедлива заробітна плата для державних службовців".

"Покладаємося лише на те, що є під рукою": Бійці ЗСУ на Донбасі втомилися чекати на західні снаряди, - Le Monde

п’ятниця, 17 травень 2024, 17:28

Держсекретар США Ентоні Блінкен під час візиту до Києва пообіцяв, що багатомільярдний пакет допомоги від США принесе реальні зміни на полі бою. Однак поки що українська армія щосили намагається протистояти російським загарбникам. І за затримки з постав...

Литва передала Україні партію БПЛА і систем для протидії дронам

п’ятниця, 17 травень 2024, 16:57

Литва передала Україні новий пакет військової допомоги, до якого увійшли боєприпаси, дрони й антидрони, повідомляють на сайті Міноборони країни в п’ятницю, 17 травня.Україна також отримала патрони 5,56×45 мм, генератори на 100 кВт і розкладні ліжка. У ...