Наче в секс-шоп зазирнув: 81-річний Берлусконі приніс на ювілей другу Путіну дивний подарунок (фотофакт)

Як стало відомо, на виготовлення подарунка було витрачено шість годин.

Берлусконі і Путін. Ілюстрація:ForumDailyКолишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі подарував президенту РФ Володимиру Путіну підодіяльник. Про це повідомив російський журналіст Дмитро Смірнов у своєму Twitter і опублікував фото подарунка, передають Патріоти України.

На знімку видно, що на підодіяльнику зображено рукостискання Берлусконі і Путіна на тлі собору Василія Блаженного і Колізею. Також відомо, що зображення вишито машинкою, а упаковка була зроблена вручну. На пошиття подарунка було витрачено шість годин.

Цей подарунок вже викликав бурхливе обговорення в мережі, пише Апостроф.

"Элитарные забавы. Хозяевам жизни электробритв не дарят. Вот труд сотни-другой челяди — другое дело, да", "Такие подарки нужно прятать...подальше от глаз...", "Вот это подарок!)) Сразу видно люди близко знают друг друга", "Подлец Берлускони, выдал великую тайну Путина", - коментують фото користувачі мережі.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...