"Надежды не оправдались": ​Банки РФ вдвічі скоротили свою чисельність у Криму

До анексії півострову там функціонувало 70 банків як українських, так і міжнародних.

Ілюстрація: ЖЖ

Кількість банків Російської Федерації, які з’явились у Криму після його анексування, зменшилась більше ніж у два рази. Відповідну інформацію надали у Центробанку Росії, повідомляють Патріоти України.

Станом на 1 вересня 2016 року на півострові функціонувало 14 підрозділів 14 російських банків, в той час, як в грудні 2014 року їх кількість складала 31.

«Таким чином, кількість російських гравців порівняно з піковим значенням скоротилося більш ніж удвічі. Як випливає з статистики у 15 банків, що мали структурні підрозділи в Криму і Севастополі, були відкликані ліцензії», – зазначили у ЦБ.

Фахівці додають, що до анексії півострову там функціонувало 70 банків як українських, так і міжнародних. А після анексії на півострові функціонували невеличкі банки.

«Така статистика наочно демонструє, що за рідкісним винятком на півострів йшли банки, які вже мали проблеми і розраховували на лояльність регулятора у зв’язку з особливим статусом Криму. Але ці надії не виправдалися, і очікувати суттєвого розширення числа банків у регіоні вже не доводиться», – зазначено у повідомленні.

Семеро солдатів армії РФ відмовилися від виконання бойового завдання (аудіо)

вівторок, 7 травень 2024, 20:18

Семеро російських солдатів, які нині перебувають у селі Новоборове на Луганщині, відмовились від виконання бойового завдання. Про це стало відомо із перехопленої розмови, аудіозапис якої опублікувало Головне управління розвідки Міноборони України, пере...

Речник Повітряних сил ЗСУ розповів про ситуацію з боєприпасами для Patriot та IRIS-T

вівторок, 7 травень 2024, 20:03

Речник Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш розповів про запаси боєприпасів для систем протиповітряної оборони Patriot та IRIS-T, передають Патріоти України. "Звичайно, це не нуль. Ви бачили під час останньої комбінованої атаки – ми збили вел...