Надія Савченко: "Коли у тебе під боком підлий сусід, потрібно завжди бути готовим до всього"

Народний депутат України не вважає, що в Росії всі люди погані, просто пропаганда Кремля настільки змінила свідомість росіян, що вони сприймають події на міжнародній арені виключно як протистояння США і Росії.

Надія Савченко 27 травня дала першу прес-конференцію. Фото: kp.ua.

Україні завжди потрібно пам'ятати про небезпечне сусідство з Російською Федерацією. Про це 27 травня на прес-конференції в Києві заявила нардеп від "Батьківщини" Надія Савченко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Не можна сказати, що є поганий народ - є погані люди. У Росії не всі люди погані. Просто коли у тебе під боком підлий сусід, потрібно завжди бути готовим до всього", - сказала вона.

Також Савченко зазначила наскільки пропаганда Кремля змінила свідомість росіян, які сприймають події на міжнародній арені виключно як протистояння США і Росії.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...