"Надо меньше пить": У Росії побили і пограбували депутата Держдуми від партії Путіна

Співробітники поліції не поспішали і прибули на місце лише через годину після конфлікту, коли нападники вже зникли з місця злочину.

У Росії побили і пограбували депутата Держдуми від партії Путіна. Ілюстрація: uralpolit.ru.

У Тверській області під час відпочинку на природі побили і пограбували депутата Держдуми РФ від путінської партії "Єдина Росія", заступника голови комітету з питань ЖКГ Олександра Сидякіна. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами джерела в правоохоронних органах, інцидент стався під час пікніка депутата з друзями на невеликому острові на Волзі в Конаковському районі недалеко від селища Новомелково.

"Близько семи чоловік накинулися з кулаками на депутата і його друзів. Крім того, у самого Сидякіна вирвали з рук телефон, на який він намагався знімати те, що відбувається", - розповів очевидець.

За словами свідків, співробітники поліції прибули на місце лише через годину після конфлікту, коли нападники вже зникли з місця злочину. Сам Олександр Сидякін від коментарів відмовився.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...