​Надсилають всяку «шваль»: У Криму аборигенні політики-зрадники скаржаться на "понаехавших" конкурентів з Росії

Кремль масово відправляє начальників різного калібра з материкової частини Росії на окупований півострів «колонізувати» завойовані землі та приглядати за зрадниками, щоб не перекинулись назад до «Хунти».

Депутат окупаційного парламенту Криму Сергій Шувайников і глава кримського відділення партії «Комуністи Росії» Леонід Грач поскаржилися радіо «Крим.Реаліі» на головну кримську проблему - «понаехавших». Мова про людей з материкової частини Росії, чиновників, які отримали посади на окупованій території, але не мають жодного стосунку до Криму, зазначають Патріоти України. Кримські політики озвучили своє ставлення до непроханих росіян.

«Люди, які приходять з материка, далеко не найкращі люди», - сказав Шувайніков. Депутат вкрай категоричний і розуміє, що кримські ЗМІ не публікуватимуть такі його думки, тому не відмовляється спілкуватися з українськими ЗМІ, які дають змогу висловитись тим, хто адекватно оцінює ситуацію на окупованому півострові.

Глава кримського відділення партії «Комуністи Росії» Леонід Грач зі свого боку описав поточну ситуацію на окупованому українському півострові коротко: «Зараз в Крим їдуть грабувати з усієї Росії».

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...